Not known Facts About Children's jewelry

Wiki Article

Ανθρακί Ασημί Γαλάζιο Γκρι Διαφανές Κίτρινο Καφέ Κόκκινο Λαδί Λευκό Μαύρο Μπεζ Μπλε Μπορντό Μωβ Πολύχρωμο Πορτοκαλί Πράσινο Ροζ Χρυσό Τιρκουάζ Χακί Χρυσό Τύπος Κουμπώματος

Αυτή είναι μια συνήθεια που χάνεται στα βάθη της ιστορίας μας και που θέλει μαζί με τις ευχές μας να «χρυσώνουμε» το μωρό, να του δωρίζουμε δηλαδή ένα χρυσό κόσμημα για καλή τύχη. 

Τα περιδέραια είναι επίσης ένα πανάρχαιο είδος κοσμήματος. Η ιστορία τους ξεκινά με τα κολιέ από κοχύλια που έφτιαχναν οι άνθρωποι στην προϊστορία και η πορεία τους στους αιώνες είδε εκπληκτικές επιλογές σε όλους τους αρχαίους πολιτισμούς.

Ανδρικές αλυσίδες, επώνυμα βραχιόλια, δαχτυλίδια, πρωτότυπα κρεμαστά λαιμού, καλαίσθητα μανικετόκουμπα αλλά και προσεγμένοι ανδρικοί σταυροί, ιδανικά για εσάς ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Εταιρείας και συναινώ στη λήψη ενημερωτικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με τα προϊόντα,τις υπηρεσίες, τις εκδηλώσεις και τις προωθητικές ενέργειες της Εταιρείας.

Και έπειτα να επιλέξουμε τους πολύτιμους λίθους που ταιριάζουν καλύτερα με το σχέδιο αυτό.

Σύντομα κοντά σας με πλούσια συλλογή εξαιρετικά μεταχειρισμένων κοσμημάτων για κάθε περίσταση!

Κοσμήματα: Ασημένια - Χρυσά - Ατσάλινα Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα μπορέσετε να βρείτε μια τεράστια και ολοκληρωμένη συλλογή από κοσμήματα γυναικεία.

Επίσης υπάρχουν σκουλαρίκια για τρυπημένα ή όχι αυτιά, ανάλογα με τον τρόπο που εφαρμόζουν. Σκουλαρίκια με καρφάκι, ή περαστά με γάντζο είναι επιλογές για τρυπημένα αυτιά, ενώ υπάρχουν και τα σκουλαρίκια με κλιπ που κλείνει και ασφαλίζει στον λοβό χωρίς να Βραχιόλια γυναικεία χρειάζεται καρφάκι.

Καθόλου παράξενη λοιπόν η έμφαση στη λεπτομέρεια και την πρωτοποριακή σκέψη, που φαίνεται ότι κληρονόμησαν και οι απόγονοι.

Κοσμήματα που μεταφέρονται από χέρι σε χέρι, από γενιά σε γενιά και φέρουν τις αναμνήσεις μιας ζωής.

Το κολιέ οικογένεια αποτελεί ιδανική επιλογή είτε θέλετε να κάνετε δώρο σε μια μητέρα είτε επιθυμείτε ένα δώρο για τον εαυτό σας. Τα κοσμήματα, ανέκαθεν δεν είχαν μόνο διακοσμητική αξία, αλλά παράλληλα ενίσχυαν την εικόνα που προβάλλει ένα άτομο για τον εαυτό του. Γιατί να επιλέξω ένα κολιέ οικογένεια; Με λίγα λόγια, τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ μας δεν ολοκληρώνουν απλά το στυλ μας αλλά αποτελούν μέρος της ταυτότητάς μας. Ένα κολιέ με οικογένεια, λοιπόν, πέρα από την κομψότητα και την ομορφιά του, συμβολίζει την αγάπη και την αφοσίωση μιας γυναίκας για την οικογένεια της. Υπάρχει, άραγε, ομορφότερος τρόπος για να εκφράσει κάτι τέτοιο από ένα κόσμημα που απεικονίζει τα μέλη της; Πως να επιλέξω το κατάλληλο κολιέ οικογένεια; Σε ένα κολιέ με οικογένεια, όπως και σε κάθε άλλο κόσμημα, υπάρχουν διάφορα Ροζ χρυσά κοσμήματα σχέδια και επιλογές.

Τα δαχτυλίδια είναι τα πιο σημαντικά κοσμήματα για κάθε άνθρωπο. Μαζί με τα μενταγιόν που λόγω της θέσης τους στο σώμα μας όταν τα φορούμε τα κρατούμε κοντά στην καρδιά μας, τα δαχτυλίδια είναι από τα είδη κοσμημάτων που ανά πάσα στιγμή μπορούμε να κοιτάξουμε και να μας θυμίσει τις ευχάριστες στιγμές μας.

Στις περασμένες δεκαετίες, το ρολόι εκπροσωπούσε αίγλη, κομψότητα, ύφος και στυλ για τον καθημερινό άνθρωπο και συνόδευε τον κάτοχό του σχεδόν όλες τις ώρες της μέρας. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, πως από τα πολύ παλιά χρόνια κιόλας, τα ρολόγια απέκτησαν εξέχουσα σημασία και για το λόγο αυτό η αισθητική τους ήταν ανυπέρβλητη ακόμη και τότε.

Report this wiki page